Baleset

Újabb információk a tragikus mentőautós balesetről

Mentőautó és személygépkocsi ütközött Csepelen, egy ember meghalt, heten megsérültek.

2022.05.08 11:20MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Mentőautó és személygépkocsi ütközött a főváros XXI. kerületében, Csepelen szombat éjszaka, egy ember meghalt, heten megsérültek - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A baleset a Széchenyi István utca és a Kassai utca kereszteződésében történt. Az ütközéskor a mentőautó megkülönböztető fény- és hangjelzést használt.

A rendőrség vasárnap délelőtt azt közölte, hogy a balesetnek hét sérültje is van.

A balesetben a mentő felborult, az autó pedig villanyoszlopnak ütközött. A személyautóban egy háromtagú család és a kamasz fiú barátja ült. Az autót vezető édesapa a helyszínen meghalt. Az anyát, valamint a 15 és 16 éves fiúkat a mentők életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A mentőautó négytagú személyzete könnyű sérülésekkel került kórházba.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.