Románia

Tűvel szúrta át az óvszereket az Auchanban, majd visszatette a polcra - videó

A felháborító eset a nagyszebeni Auchan áruházban történt.

2022.01.26 13:36ma.hu

Tűvel szurkálta ki az óvszereket egy fiatal nő egy nagyszebeni Auchan-áruházban, amit annyira viccesnek talált, hogy fel is töltötte a mutatványt a TikTokra - számolt be róla a Főtér.

A videó tanúsága szerint a nő kivesz a dobozból egy óvszert, átszúrja tűvel, majd visszateszi a dobozba, a dobozt pedig vissza a polcra. Közben hozzáfűzi az alábbi matematikai feladványt: "Háromból egy, vajon mekkora az esély?"

Miután a videó napvilágot látott, az Auchan közleményt adott ki, amelyben azt írták, hogy minden áruházukban elrendelték az óvszeres dobozok átvizsgálását, különös tekintettel az eset által érintett nagyszebenire. A vásárlókat emellett plakátokon is figyelmeztették, és kérték, hogy jelezzék, amennyiben tönkretett áru kerül a kezükbe.

Közleményében az áruházlánc hozzátette, hogy évente körülbelül százezer lej (átszámítva 7 290 000 forint) értékű óvszert kénytelenek megsemmisíteni rongálódott csomagolás miatt. Mindenesetre a magát humorosnak gondoló nő mutatványát azért megjutalmazták egy feljelentéssel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.