Koronavírus-járvány

Koronavírusban halt meg a harcias szlovák oltástagadó

Belehalt a koronavírus-fertőzésbe egy szlovákiai aktivista, aki oltás- és szájmaszkellenes csoportokkal randalírozott az üzletekben, illetve mobil oltóegységeket támadott meg.

2021.11.24 16:28ma.hu

A Paraméter szerint a férfi haláláról először Peter Vons parlamenti képviselő számolt be közösségi oldalán.

"Mirko, köszönöm neked, nagyon fogsz hiányozni nekünk, akik ismertünk téged, de legfőképpen a családodnak és Anička édesanyádnak, aki szinte mindig veled volt a bíróságokon szerte Szlovákiában. Sajnos elveszítetted a Covid elleni harcot. Nyugodj békében" - írta a politikus.

A TV Noviny információi szerint Miroslav K. tagja volt azoknak az aktivista csoportoknak, amelyek rátámadtak a mobil oltóegységekre és járványügyi intézkedések ellen tüntettek. Az Új Szó az SME alapján azt írta, az elhunyt férfi volt az, aki októberben az egészségügyi miniszter háza előtt azt követelte, hogy Vladimír Lengvarský "feltett kezekkel" menjen ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.