Koronavírus-járvány

Összeszólalkoztak az oltásról, brutálisan meggyilkolt egy orvost a profi ketrecharcos

A helyszínre kiérkező rendőrök arccal lefelé heverve, vérben úszva találtak rá az orvos holttestére.

2021.11.17 17:37ma.hu

A rendőrség őrizetbe vette az orosz ketrecharcos Akmal Khozievet, miután nézeteltérésbe került az oltásról egy orvossal, akit aztán megölt - írja a Paraméter.

Az eset a profi ketrecharcos lakásán történt a Guam szigetén található Tamuning városában. A szemtanúk szerint Khoziev, aki korábban élesen bírálta a koronavírus elleni oltást, épp a vakcinzással kapcsolatban került szóváltásba Miran Ribati orvossal.

Az incidens tettlegességig fajult: Khoziev elkezdte fojtogatni a férfit, amíg az el nem ájult. Ezt követően egy csontot szúrt a nyakába, majd kést ragadott és leszúrta.

A helyszínre kiérkező rendőrök arccal lefelé heverve, vérben úszva találtak rá Ribati holttestére. A ketrecharcos beismerte tettét.

Hozzátartozói és barátai szerint Khoziev remek ember volt, az elmúlt időben viszont nagyon megváltozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.