Románia

Két migráns meghalt, tíz megsebesült egy Temes megyei balesetben

A jármű egy kanyarban lesodródott az útról és felborult.

2021.11.10 20:42MTI

Két illegális bevándorló meghalt, tíz megsebesült szerda este egy Temes megyei autóbalesetben - közölte az Agerpres román közszolgálati hírügynökség.

A baleset a Gyertyámos és Billéd közötti úton történt, légvonalban mintegy tíz kilométerre a román-szerb államhatártól. Valamennyi áldozat egy ötszemélyes személygépkocsiban utazott. A jármű egy kanyarban lesodródott az útról és felborult. A helyszínre vonult hatóságok megállapították, hogy az áldozatok férfiak és külföldi állampolgárok. A baleset sebesültjeit kórházba szállították.

A hatóságok nem tudták megállapítani, hogy ki vezette a gépkocsit. A Digi24 hírtelevízió beszámolója szerint az is felmerült, hogy a sofőr elmenekült a helyszínről, ezért helikoptert és hőkamerával felszerelt járműveket is bevetettek további személyek keresésébe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.