Borzasztó

Tragédia: tűz ütött ki egy indiai kórház újszülöttosztályán, négy csecsemő meghalt

Tűz pusztított egy közép-indiai kórház újszülöttosztályán, négy csecsemő meghalt, harminchatot sikerült kimenteni.

2021.11.09 08:39MTI

Vizsgálatot rendeltek el az előző este a bhopáli Kamala Nehru gyermekkórházban keletkezett tűz miatt - közölte Sivradzs Szingh Csauhan, Madhja Prades állam főminisztere.

Visvasz Szarang egészségügyi miniszter hozzátette, most már minden ellenőrzés alatt van a kórházban. "A gyermekek korai halála elviselhetetlen fájdalom" - írta a Twitter közösségi oldalon, részvétét nyilvánítva az érintett családoknak.

Bár a vizsgálat még tart, a hatóságok a Press Trust of India hírügynökségnek azt mondták, hogy rövidzárlat okozhatta a tüzet.

A halálos kimenetelű épülettüzek nem ritkák Indiában, ahol a rossz karbantartás és a megfelelő tűzoltófelszerelés hiánya miatt gyakran halnak meg emberek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.