Botrány

Újabb popsivillantós celeb került börtönbe, mert Putyin rezidenciája előtt mutogatta magát - képek

Az orosz pornósztár Rita Foxot 14 napra ítélték rács mögé, miután a Kremlben készült pikáns fotózáson a fenekét mutogatta.

2021.11.04 10:41ma.hu

Rita Fox orosz felnőttfilm-sztárt 14 nap börtönre ítélték "rendbontásért", miután egy fotósorozatot tett közzé meztelen fenékkel a Kreml, Vlagyimir Putyin elnök hivatalos rezidenciája előtt.

Fox, akinek valódi neve Ksenia Damova, a Telegram-csatornáján keresztül számolt be sorsáról, ahol válogatott, buja képeket tesz közzé.

"Helló, mindenki! Itt a hír: mégiscsak 14 napra börtönbe kerültem. Rendbontásért ülök" - írta.

Rita Fox esete a legutóbbi a büntetések sorában, amelyeket azért kaptak, mert nyilvános orosz helyen mutogatták a popsijukat.

Augusztusban Elena Nikiforovskaya bloggert három nap börtönre ítélték, miután egy rendőrkapitányság bejárata előtt mutogatta a hátsóját. Emellett a város más részein, többek között egy másik kormányzati épület előtt is közzétett olyan fotókat, amelyeken a fenekét mutogatta.

Rövidesen követte őt Alina Ivanova aktivista, aki egy másik moszkvai rendőrőrs előtt mutatta meg a fenekét, szolidaritást vállalva Nikiforovszkajával. Később öt nap börtönbüntetést kapott rendbontásért.

Múlt héten egy moszkvai bíróság Ruszlan Bobijev (valódi nevén Ruszlani Murojonzod) tádzsik bloggert és orosz barátnőjét, Aszja Akimovát (Anasztaszija Csisztova) 10 hónapra ítélte rács mögé, amiért orális szexet szimuláltak a város ikonikus Vörös téren lévő Szent Bazil székesegyház előtt. A "hívők vallási érzelmeinek megsértése céljából" elkövetett cselekményeket törvények alapján büntették őket.

Két másik kiemelkedő meztelenkedési ügy is függőben van. Az orosz OnlyFans sztárja, Lola Bunny (Lolita Bogdanova) ellen szintén vizsgálat folyik "a hívők vallási érzelmeinek megsértése" miatt, miután a Vörös téren mutogatta a melleit. Bocsánatot kért, és azt állítja, hogy a videó a beleegyezése nélkül szivárgott ki.

Az utolsó ügy Irina Volkova ukrán modell körül zajlik, aki a híres szentpétervári Szent Izsák-székesegyház előtt mutogatta a fenekét. Bár letartóztatták, később szabadon engedték, de még mindig büntetőeljárás indulhat ellene a hívők érzelmeinek megsértése miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.