Bűnügy

Brutálisan meggyilkoltak, megcsonkítottak egy kislányt Aradon

A gyermek 5-6 éves lehetett.

2021.11.02 09:21ma.hu

Az ügyészség elkészítette az Aradon talált megcsonkított holttest fantomképét, a nyomozást pedig kiterjesztette családon belüli erőszakra is - számol be a Maszol.ro.

A közvéleményt megrázó esetre a hétvégén derült fény: egy kutyasétáltató a Buzsák-negyedben talált egy holttestet, amelyről utóbb kiderült, hogy egy 5-6 éves kislányé lehetett, aki erőszakos halált halt, a nyomokat pedig úgy próbálták eltüntetni, hogy a tetemet felgyújtották.

Az ügyészség szakértők bevonsával elkészítette a gyerek fantomképét: ez alapján az 5-6 éves kislány 110-120 cm magas lehetett, barna szemű és hajú lehetett. A törvényszéki orvosszakértő szerint a halál egy-két nappal a megtalálása előtt következett be.

Pavel Palcu, a nyomozást vezető ügyész azt nyilatkozta az aradon.ro portálnak, hogy a vizsgálatot kiterjesztették családon belüli erőszakra is. A bűnüldöző szerveknek gyanús, hogy sem a kislány eltűnését, sem a halálát nem jelentette senki. Az Arad megyei gyermekvédelmi igazgatóság és az országos gyermekvédelem által kiadott, az eltűnt, csellengő gyerekeket tartalmazó listát is áttekintik, hogy valamelyik kiskorúra ráillik-e a személyleírás.

Az eddigi ismeretek szerint a gyerek halálát a fejére mért erős ütés vagy ütések okozták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.