Koronavírus-járvány

Szándékosan megfertőzte magát és a családját koronavírussal egy 42 éves édesanya, belehalt

Azt gondolta, ha olyan embertől kapják el a vírust, akinek enyhék a tünetei, nekik is enyhék lesznek.

2021.11.01 08:29ma.hu

Meghalt koronavírusban egy 42 éves családanya, aki szándékosan fertőzte meg magát és az egész családját.

A nő abban reménykedett, hogy enyhe tünetekkel fognak átesni a betegségen, ha enyhe tünetekben szenvedő embertől kapják el a vírust - írja a Ripost a Ria orosz hírügynökségre hivatkozva.

A nő két lányával ellátogatott beteg barátnőjéhez, akinek enyhék voltak a tünetei. A látogatás után hamarosan náluk is jelentkezett a betegség, és a családapa is elkapta.

A nő súlyos állapotba került, de nem akart orvoshoz fordulni. Végül kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni az életét.

A lányai közül az egyik szintén intenzív osztályra került, de végül túlélte a betegséget. A másik lány és az édesapa enyhe tünetekkel megúszták a fertőzést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.