Nem semmi

Hamarosan már egy New York-i felhőkarcolót is meg lehet mászni kívülről

A 30 Hudson Yards elnevezésű toronyház csúcsára november 9-től mászhatnak fel kívülről a 13 éven felüliek kötéllel, sisakkal és egyéb védőfelszereléssel biztosítva.

2021.10.27 13:27MTI

Az üzemeltetők a 390 méter magas felhőkarcoló külső falának egy részét engedik megmászni a 185 dolláros árú jegy megvásárlásával.

Az épület látogatói korábban a kilátóteraszról gyönyörködhettek a manhattani panorámában. A The Edge elnevezésű, tavaly márciusban megnyitott teraszt a felhőkarcoló 100. emeletén, 345 méteres magasságban alakították ki. Az üvegfallal körülvett és egy részén üvegpadlójú terasz 360 fokos kilátással szolgál.

A 90 perces kültéri mászás a teraszról indul, és az épület tetejéig vezet. Az attrakcióval a legmagasabb szabadtéri felhőkarcolómászást kínálják az érdeklődőknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.