Baleset

Lerobbant egy orosz lakóépület felső szintje, gyerekeket keresnek a romok alatt - videó

Robbanást jelentettek egy orosz lakóépületben, ahogy a felvételek mutatják, eltűnt az egész legfelső emelet, a mentőmunkások keresik az áldozatokat

2021.10.25 18:57ma.hu

Az oroszországi Naberezhnye Chelny városában egy lakóépületben hatalmas robbanás történt.

A balesetről hétfő délután kezdtek el keringeni a hírek. Úgy tűnik, hogy az ötemeletes épület felső két emeletén több lakás is megsérült, de a hatóságok még nem közöltek híreket arról, hogy a lakók megsérültek-e. Naberezsnye Cselnij a közép-oroszországi Tatárföld második legnagyobb városa.

Éppen a múlt hónapban egy robbanás rázta meg a Moszkva mellett fekvő Noginszk városát, ahol két ember meghalt, és többeket, köztük gyerekeket temetett maga alá a romok. A robbanás, amely legalább három emeletet beomlasztott a lakókomplexumban, gázszivárgásra vezethető vissza.

Júliusban egy hasonló incidens, ezúttal a déli tengerparti üdülővárosban, Gelendzsikben, egy szálloda lakójának halálát okozta, és további ötöt megsebesített. Ismét gázszivárgás okozta a robbanást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.