Ünnep

Még a Niagara-vízesés is színes lett '56-ra

A Niagara-vízesés magyar nemzeti színekben pompázott 1956-ra emlékezve Kanada megemlékezésén.

2021.10.24 12:14ma.hu

A szovjet önkényuralom elleni 1956-os magyar forradalom elesett és élő hőseinek emlékére a Niagara-vízesés kanadai oldalát Magyarország nemzeti színeiben világították ki.

Magyarország Torontói Főkonzulátusa a következőket írta Facebook-oldalán: A világ leghíresebb és legikonikusabb vízesését piros-fehér-zöld színekkel világították meg az 1956-os magyar forradalom 65. évfordulója alkalmából.

A Kanadai Magyar Kereskedelmi Kamara és Magyarország Torontói Főkonzulátusa különleges díszvendéget fogadott Magyarországról: Dancs Ferenc, Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériumának helyettes államtitkára tisztelgett az 1956-os forradalom hősei és öröksége előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.