Álláshirdetés

Takarítókat keres II. Erzsébet, az angolok keveslik a fizetést

A királynő új Buckingham-palota-takarítót keres - mindössze havi 800 ezer forintért.

2021.10.21 14:51ma.hu

A királynő új takarítót keres a Buckingham-palotába - akár évi 22 600 fontért. A jelentkezőknek azt mondták, hogy nem kell takarítói tapasztalat, de akár részmunkaidőben, akár teljes munkaidőben, a hét minden napján kell dolgozniuk. Elvárásuk az új alkalmazottak felé az, hogy a "legmagasabb minőséget" betartva a "legjobb színvonalon" tartsák a királyi rezidenciát. A munkára vágyóknak "éles szemmel" is rendelkezniük kell a részletek iránt. Az állásért 10,86 fontot fizetnek óránként a hétfőtől vasárnapig tartó munkakörben.

Részmunkaidőben heti 20 órát vállalva 11.300 fontos fizetést jelent, teljes munkaidőben heti 40 órát vállalva pedig 22 600 fontos éves fizetést. Tehát a nyolcórás teljes állás forintra lebontva a havi 800 ezret sem éri el.

A munkaköri leírás szerint a keresett munkaerő a londoni telephelyeiken dolgozó professzionális csapatunkhoz csatlakozva a belső terek és tárgyak széles skáláját fogja karbantartani, tisztítani és ápolni. A kollégáktól tanulva elsajátíthatja a szükséges speciális szakmai ismereteket, mindig a legmagasabb színvonalra törekedve. Alkalmanként pedig rendezvényeket és eseményeket is előkészíthet.

"Egy olyan környezetben, ahol a fejlődés és a képzés mindennapos, lehetősége lesz arra, hogy a munkakörén belül fejlessze a képességeit" - szól a leírás.

"Előnyt jelentene némi korábbi takarítói vagy vendéglátóipari tapasztalat, de a legfontosabb, hogy éles szeme legyen a részletekre, és hogy a legmagasabb színvonalon teljesítsen. Rendkívül hatékony és proaktív, valamint jó időgazdálkodási képességekkel rendelkezik, így képes lesz prioritásokat felállítani és kezelni a zsúfolt napi munkamennyiséget" - olvasható az állásajánlatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.