USA

Kórházba került Bill Clinton

A 75 éves politikus állapota javul.

2021.10.15 07:22MTI

Két napja kórházban ápolják Bill Clinton volt amerikai elnököt - erősítette meg helyi idő szerint csütörtök este a kaliforniai Irvine klinika egyik tisztségviselője.

Bill Clinton korábbi elnököt kedd este szállították be a Kaliforniai Egyetem Irvine Egészségügyi Központjába egy Covidhoz nem köthető fertőzéssel - közölte Bill Clinton szóvivője, Angel Ureña a Twitteren. A 75 éves politikus állapota javul.

A CNN amerikai hírtelevízió nem sokkal korábban arról számolt be, hogy az Egyesült Államok 42. elnökét feltételezett vérmérgezés (szepszis) miatt kezelik a kórház intenzív osztályán.

A CNN a kezelőorvosokra hivatkozva úgy tudja, a politikus nincs lélegeztetőgépen és főleg a magánszféra megőrzése miatt került az intenzívre. Jól reagál az antibiotikumokra, állapota pedig nem hozható összefüggésbe korábbi szívpanaszaival, illetve koronavírus-fertőzéssel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.