Tűzhányó

Így emésztett fel pillanatról pillanatra egy templomot a láva - videó

Elérte Todoque település lakott részét a Cumbre Vieja vulkánból ömlő lávafolyam a Kanári-szigetek északnyugati tagján, La Palmán.

2021.09.27 14:58ma.hu

A Cumre Vieja vulkán egy hete tört ki, a lávafolyam eddig közel félezer épület pusztított el. Legutóbb elérte a Todoque település lakott részét a Kanári-szigetek északnyugati tagján, La Palmán. A láva több házat és egy templomot is romba döntött.

A pusztításról a helyi média és a szigeten tartózkodók is készítettek felvételeket, az egyik, Twitterre felkerült videón jól látszik, ahogy leomlik a templom tornya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.