Erőszak

Zebrán átkelők közé hajtott az ámokfutó, majd segítségnyújtás nélkül elmenekült - videó

A gázolás után sem állt meg.

2021.09.26 00:30ma.hu

A zebrán áthaladók közé hajtott egy autó a szentpétervári Nyevszkij proszpekten szeptember 24-én 23:20 körül. Az alábbi videón látható, hogy két sávban a közeledő autók lelassítanak, majd megállnak, hogy a gyalogosok átkelhessenek, ekkor előzi ki őket egy harmadik jármű, amely viszont óriási sebességgel, fékezés nélkül az emberek közé hajt, és a gázolás után sem áll meg - írta az itthon.ma.

Az Ötös csatorna tévé hírportálja szerint halálos áldozatot nem követelt a cserbenhagyásos gázolás, két embert (egy 25 és egy 22 éves nőt) kórházba kellett szállítani, egyikük életveszélyes, másikuk közepesen súlyos állapotban van. A BMW 22 éves sofőrjét azóta letartóztatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.