USA

Emberi maradványokat találtak egy elfogott aligátor gyomrában

A több mint 3,5 méteres hüllő befogásával végződött a Timothy Satterlee utáni kutatás, akit utoljára augusztus 30-án látott a felesége.

2021.09.15 13:38MTI

Vélhetően egy 71 éves louisianai ember maradványait találták meg egy 228 kilogrammos aligátorban - jelentette be a St. Tammany megyei seriff.

A több mint 3,5 méteres hüllő befogásával végződött a Timothy Satterlee utáni kutatás, akit utoljára augusztus 30-án látott a felesége, amint egy aligátor rátámad New Orleanstól mintegy 55 kilométerre északra lévő otthonuk közelében.

A baleset egy nappal azután történt, hogy a hatalmas erejű Ida hurrikán lecsapott az Egyesült Államok Mexikói-öböl-parti államaira, és pusztító áradásokat okozott. Az aligátort hétfőn találták meg a louisianai környezetvédelmi minisztérium engedélyével, vadászok által kihelyezett csapbában - írta a seriff hivatala.

A gyomrában vélhetően emberi maradványokra bukkantak, egyelőre vizsgálják, hogy azonosíthatók-e az eltűnt Timothy Satterlee-vel.

Satterlee felesége a hatóságnak elmondta, hogy látta, amint egy óriási aligátor a férjére támad otthonuk közelében. Közbelépett, hogy megvédje, majd csónakba ült, hogy segítséget szerezzen. Amikor visszatért, a férjét már nem találta meg - írta a seriff hivatala augusztus 30-i közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.