Terrorizmus

Az orosz biztonsági erők végeztek két terroristával Dagesztánban

A "banditáknak" felajánlották a megadás lehetőségét, de ők válaszul tüzet nyitottak.

2021.09.10 09:57MTI

Végeztek két, terrorcselekményre készülő fegyveressel az orosz biztonsági erők Dagesztán bujnaki járásában - közölte pénteken az orosz Nemzeti Terrorelhárítási Bizottság (NAK).

A közlemény szerint a "banditáknak" felajánlották a megadás lehetőségét, de ők válaszul tüzet nyitottak. A két fegyverest "semlegesítették".

A tűzharc helyszínén, egy erdős terepen, egy automata lőfegyvert, lőszert és egy házilag összeszerelt robbanószerkezetet foglaltak le a hatóságok. A biztonsági erők tagjai és a polgári lakosság körében az incidensnek a NAK szerint nem voltak sérültjei.

Dagesztánban az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) munkatársai a tájékoztatás szerint "operatív felkutatási és nyomozati intézkedéseket" hajtottak végre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.