Súlyos baleset

Tehervonat tetején fotózkodott a 15 éves lány, életveszélyes állapotban került kórházba

A fiatal súlyos égési sérüléseket szenvedett, életveszélyes állapotban van.

2021.08.09 11:13ma.hu

A lány vasárnap reggel két barátnőjével együtt felmászott egy tehervonatra fotókat készíteni Roman vasútállomásán. Sérüléseit a magasfeszültségű vezeték okozta - írja a Transindex.

A tinédzsert a iasi-i gyermekkórházban ápolják, az intézmény vezetője, Alina Belu elmondta, hogy a lány testfelületének 43 százaléka égett meg, és meg fogják műteni. Orvosai visszafogottan nyilatkoztak a túlélési esélyeiről.

Ebben a kórházban kezelik a lány egyik barátnőjét is, aki testfelületének 2 százalékán égett meg, orvosai szerint nincs életveszélyben. A vonatra felmászó harmadik gyermeknek nem esett baja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.