Magyarországon várható vajon ilyen?

Indul a vakcinalottó Szlovákiában - akár több 100 ezer eurót nyerhetnek az oltottak

Célja, hogy minél többen beoltassák magukat, ezáltal hozzájárulva, hogy megfékezzük a Covid-19 járvány terjedését.

2021.08.01 15:16ma.hu

Benevezni augusztus 1-től október 31-ig lehet, a regisztrációs oldal (bytzdravyjevyhra.sk) a délelőtti órákban egyelőre nem elérhető. Az alap- és standardnyereményeket hétfőnként fogják sorsolni. Az automatikus és prémiumnyereményeket vasárnaponként sorsolják majd. A prémiumnyeremény feltétele, hogy a nyertest elérjék telefonon és tudja a jelszót, ami a sorsolás adásában hangzott el. Ha a kisorsolt személyt nem tudják elérni megadott időn belül, elveszíti a nyereményt.

Minden héten 5 prémiumnyereményt sorsolnak, amelynek értéke egyenként 100 ezer euró, továbbá 5 automatikus nyereményt (egyenként 1000 eurót) 25 standard nyereményt (egyenként 10 ezer euró), valamint 100 alapnyereményt (egyenként 1000 euró). Hetente tehát összesen 855 ezer eurót sorsolnak majd ki.

Minden héten öt résztvevőt sorsolnak ki a prémiumnyereményre, ami elérheti a több 100 ezer eurót. Ha a kisorsolt résztvevő nem teljesíti a feltételeket a fődíjhoz (például nem tudja meghatározott időn belül megadni a szükséges kódot), akkor csupán az automatikus 1000 eurós nyereményt kapja meg, a fődíj összege (100 ezer euró) hozzácsapódik a következőleg kisorsolt személy lehetséges fődíjához, így ő nem 100 ezer, hanem 200 ezer eurót nyerhet, és így tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.