Állatok

Medve végezhetett egy 57 éves szlovák férfival

Az erdészek feltételezése szerint vélhetően medve végzett egy 57 éves férfivel, akinek holttestét a liptói Banskô-völgyben találták meg.

2021.06.15 08:36ma.hu

Marína Debnárová, az Állami Erdészet szóvivőjének tájékoztatása szerint munkatársaikat egy férfi holttestéhez hívták ki a rendőrök. Az orvos megállapította, hogy az 57 éves férfi nem természetes úton hunyt el - a fején, nyakán és oldalán harapásnyomokat fedezett fel. A holttest közelében friss medvenyomokat is találtak.

Az erdészek szerint ez lehet az első olyan medvetámadás Szlovákiában, amely ember halálával végződött. Egyelőre a boncolás eredményére várnak - írja a Parameter.sk.

Gabriela Kremeňová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a rendőrségen hétfőn reggel jelentették be a férfi eltűnését - rövid időn belül pedig meg is találták Liptovská Lúµna kataszterében (Rózsahegyi járás), de ekkor már nem élt. A rendőrség halálokozás ügyében indított eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.