Szörnyű baleset

Tragédia: villámcsapás ölt meg egy 9 éves kisfiút egy fociedzésen

A gyermeket kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni.

2021.05.12 10:03MTI

Villám csapott egy brit kisfiúba egy fociedzésen a Lanchashire megyei Blackpoolban. A kilencéves fiút kórházba szállították, de nem élte túl a villámcsapást - írja a BBC hírportálja.

A pályát használó Spirit of Youth Junior FC közlése szerint a fiú egy magánedzésen vett részt. Bár még folynak a vizsgálatok, a hatóságok szerint halálát a villám okozta kedd délután öt óra körül, röviddel azután, hogy vihar csapott le a városra.

A klub titkára, Daniel Pack elmondta, három csapat edzett volna a délután folyamán a pályán, de az edzéseket a vihar miatt lemondták.

"Legmélyebb fájdalommal közöljük a hírt, hogy a fiú, akit délután villámcsapás ért, sajnálatos módon elhunyt. Klubunk megtört szívvel fejezi ki részvétét a fiú hozzátartozóinak. A Spirit of Youth egy család, része vagyunk a helyi közösségnek és megadunk minden lehetséges támogatást a fiú családjának és azoknak, akik akkor vele voltak" - olvasható a klub Facebookon közölt posztjában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.