USA

Ámokfutó lövöldözött Indianapolisban: nyolc halott - videó

A hatóságokat csütörtökön késő este riasztották a FedEx telepéhez, mert lövéseket hallottak a létesítményből.

2021.04.16 10:17MTI

Nyolcan meghaltak egy késő esti lövöldözésben csütörtök este az amerikai Indianapolisban, a FedEx gyorsposta-szolgáltató vállalat telepén, a feltételezett elkövető később végzett magával -közölte a helyi rendőrség. Több embert sérülésekkel kórházba szállítottak.

Az eset a cégnek az indianapolisi nemzetközi repülőtér közelében lévő telepén történt.

A hatóságokat csütörtökön késő este riasztották a FedEx telepéhez, mert lövéseket hallottak a létesítményből - mondta az indianapolisi rendőrség szóvivője. A szóvivő megerősítette az ABC tévéhálózat korábbi értesülését, miszerint több embert meglőttek, de konkrét számot nem közölt. Hozzátette, hogy a fegyveres meghalt, mások nincsenek közvetlen veszélyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.