Erőszak

Ragasztószalaggal tapasztotta be a gyerekek száját egy kegyetlen óvónő

Játéknak hívta a biztosítékot kiverő nevelési módszerét Valentina Vinnik, az az ukrán óvónő, aki ragasztószalaggal fogta be a rábízott gyerekek száját.

2021.02.20 18:22ma.hu

A 30 év tapasztalattal rendelkező pedagógus ellen azok a szülők kezdeményeztek vizsgálatot, akiknek feltűnt, hogy a gyerekük arcán véraláfutás maradt a ragasztószalag helyén. Faggatózniuk is kellett, az óvónő ugyanis a gyerekek lelkére kötötte, hogy titokban kell tartaniuk a dolgot.

Valentina Vinnik állítólag csak csendet akart, ezért folyamodott a nem éppen XXI. századi eszközhöz. Büntetése kimerülhet abban, hogy áthelyezik egy másik óvodai csoportba, a lucki önkormányzat oktatási hivatala pedig azzal mentegette, amit tett, hogy csak szóban fenyegette meg ragtapasszal a hangoskodó gyerekeket.

Címlapképünk illusztráció!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.