Gyász

Meghalt Larry Flynt amerikai pornómágnás, a Hustler alapító-tulajdonosa

Larry Flynt több egészségi problémától szenvedett az ellene 1978-ban elkövetett gyilkossági kísérlet óta, amelynek következtében kerekesszékbe kényszerült.

2021.02.11 09:18MTI

Hetvennyolc éves korában meghalt Larry Flynt, a Hustler nevű erotikus magazin alapító-tulajdonosa - jelentette az amerikai sajtó helyi idő szerint szerda este.

A The Washington Post című lap számolt be először a hírről, amelyet az érintett testvére, Jimmy Flynt megerősített.

A halál pontos okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, a laptulajdonos azonban több egészségi problémától szenvedett az ellene 1978-ban elkövetett gyilkossági kísérlet óta, amelynek következtében kerekesszékbe kényszerült.

Larry Flynt 1974 júliusában indította útjára a Hustler magazint, amely azelőtt két éven keresztül csak hírlevélként jelent meg. Amikor 1975 nyarán publikálta a meggyilkolt John F. Kennedy elnök özvegye, Jacqueline Kennedy Onassis meztelen fotóit, a lapot egymillió példányban adta el, és egy csapásra milliomos lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.