Heten életüket vesztették buszbalesetben

Turisták haltak meg a felborult buszban a Grand Canyonnál

Felborult egy kínai turistákkal teli busz helyi idő szerint péntek délután az Egyesült Államok-beli Arizonában, a Hoover-gát közelében; a balesetben heten életüket vesztették, kilencen megsérültek - közölték a helyi hatóságok.

2009.01.31 08:27MTI

Több sérült állapota életveszélyes a tájékoztatás szerint. Az utazók a Grand Canyonnál voltak, s Las Vegasba tartottak, amikor a baleset bekövetkezett Arizona állam északi részén, Phoenixtől 300 kilométerre északnyugatra. A Phoenixet és Las Vegast összekötő 93-as számú gyorsforgalmi utat teljes szélességben lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.