Állati

Siess és ne nézz hátra, mert üldöz egy medve! - kiabálták a libegőről egy síelőnek Predeálon - videó

Sípályára tévedt egy medve Romániában.

2021.01.24 16:28ma.hu

Izgalmas napja volt annak a síelőnek, akit szombaton egy medve vett üldözőbe az egyik predeáli pályán. A férfit a libegőn felfelé haladó turisták figyelmeztették, hogy siessen jobban és inkább ne is nézzen hátra, mert egy medve szalad utána. Közben természetesen megörökítették a félelmetes jelenetet.

Bár a videóból nem derül ki, a medve utol érte-e a fiatal síelőt, de a csendőrség szóvivőjének beszámolójából úgy értesült a Főtér.ro, hogy nem történt személyi sérülés. Ez az illető lélekjelenlétének is köszönhető: szándékosan ledobta a hátizsákját, mert sejtette, hogy az eltereli majd az állat figyelmét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.