Franciaország

Egy francia nő három éve próbálja bebizonyítani, hogy nem halt meg

Jeanne Pouchain 2017 óta nem létezik a francia hivatalnokok szerint.

2021.01.13 08:46ma.hu

Egy francia nő három éve próbálja bebizonyítani, hogy nem halt meg. Jeanne Pouchain 2017 óta nem létezik a francia hivatalnokok szerint − írja a Guardian.

A hölgy él és virul, ám a hatóságokat nem ilyen egyszerű meggyőzni. Miután a bíróság halottnak nyilvánította, három évig próbálta magát "újraéleszteni".

Az 58 éves Saint-Josephi asszony jogi szakemberhez is fordult. "Felkerestem egy ügyvédet, aki azt mondta, hogy ez gyorsan megoldódik, mivel az orvosomnál voltam, aki igazolta, hogy még mindig élek. De mivel volt jogi döntés, ez nem volt elég" - nyilatkozta egy helyi lapnak.

Sylvain Cormier, a nő ügyvédje nagyon meglepődött az ügy hallatán. "Ez egy őrült történet. Amikor meghallottam, nem hittem el. Nem gondoltam volna, hogy egy bíró igazolás nélkül halottnak nyilvánít valakit. De állították, hogy Mrs. Pouchain meghalt, és bármilyen bizonyíték nélkül halottnak nyilvánították. Senki nem ellenőrizte, hogy igaz-e" - mondta.

Az ügy továbbra sincs tisztázva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.