Ukrajna

Kizuhant egy ukrán férfi a nyolcadikról, túlélte

Intenzív osztályon ápolják, állapota nagyon súlyos.

2021.01.13 08:32ma.hu

Megdöbbentő esetről számolt be az Unian ukrán hírügynökség. Egy férfi az anyagi nehézségei miatt végezni akart magával Odessza külvárosában, ezért kiugrott egy panelház nyolcadik emeletéről, azonban túlélte a zuhanást.

A férfi a tömbház pincelejárójába zuhant. Az emberek próbáltak segíteni rajta. A jelenlévők között volt egy fiatal nő, aki valószínűleg az áldozat felesége. Elmondása szerint a férje dohányzás közben zuhant le a nyolcadik emeletről. Állítása szerint "megpróbálta megtartani" a férjét, ugyanis együtt voltak a lakásban.

A ház egyik lakója szerint a férfi nemrég egy üzletbe kezdett, ami nem ment jól, ezért többször is elmondta, hogy emiatt öngyilkos szeretne lenni.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.