Oroszország

Orosz katonai buszkonvoj szenvedett balesetet Moszkva közelében, halottak

A buszkonvoj, amely az egyik jármű meghibásodása miatt állt az autópályán, sorkatonákat és négy tisztet szállított.

2021.01.11 20:33MTI

Négy ember életét vesztette 42-en pedig megsérültek, amikor egy billenőplatós teherautó Moszkva közelében belerohant egy öt autóbuszból álló katonai konvojba - közölte hétfőn az orosz védelmi minisztérium.

A tárca szerint az egyik sérült katona állapota rendkívül súlyos, a többiek többségükben csak zúzódásokat szenvedtek. A baleset az M-9-es autópályán történt, Gluhovo község közelében.

Rendvédelmi forrásokra hivatkozó hírügynökségi jelentések szerint a teherautó vezetője elvesztette uralmát a jármű felett. Az ügyben vizsgálat indult, a gépkocsivezetőt őrizetbe vették.

Az Interfax hírügynökség úgy értesült, hogy a buszkonvoj, amely az egyik jármű meghibásodása miatt állt az autópályán, sorkatonákat és négy tisztet szállított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.