Erőszak

Így engedték be a Capitolium őrei sorra a tüntetőket az épületbe - videó

A rendőrök csak álltak és semmit sem tettek a rendbontók megakadályozása érdekében.

2021.01.09 13:37ma.hu

Noha rengeteg felvétel készült arról, amikor Trump-párti tüntetők ostromolták meg az amerikai törvényhozás épületét szerdán, ez a videó rendesen kiveri a biztosítékot, ugyanis többek között az itt szolgálatot teljesítő rendőröknek nagyban köszönhető, hogy az incidens során öt ember vesztette életét, köztük egy nővel és egy rendőrrel.

Ha az ide beosztott rendvédelmisek tisztességesen ellátják a munkájukat, akkor talán még tragédia sem történt volna, de azzal, hogy egyenesen szabad utat adtak a tüntetőknek, még csak meg sem próbálták őket szavakkal sem visszatartani, nagyban hozzájárultak a tragédiákhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.