Erőszak

18+ Így lőnek le egy veterán fehér nőt felszólítás nélkül az USA-ban - videó

Nincs mese, ha valaki megrohamozza a Kapitóliumot, ne csodálkozzon, ha felszólítás nélkül lelövik.

2021.01.07 17:48ma.hu

Lelőttek egy nőt a washingtoni Capitolium épületében szerdán a Donald Trump elnököt támogató tüntetők behatolása közben. A CNN helyszíni tudósítója szerint mellbe lőtték.

Egyelőre nem világos, hogy a nőt milyen körülmények között érte lövés. A videófelvételen hallatszik egy lövéshang, majd a nő a földre esik, és többen a segítségére sietnek. De nem történik felszólítás, figyelmeztető lövés, hanem a közelről leadott, célzott lövés egyenesen kivégezte az áldozatot.

A helyzet a jelentések szerint teljesen kaotikus volt a Capitoliumban és környékén. Az épületben épp Joe Biden elnökválasztási győzelmének kongresszusi és szenátusi ratifikálása zajlott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.