Szörnyű baleset

Gyakorlatozás közben lezuhant és szörnyethalt a híres rakétaember

Gyakorlatozás közben Dubaiban meghalt Vincent Reffet, az ismert francia kaszkadőr.

2020.11.20 11:47ma.hu

A 36 éves férfi tagja volt a Dubai Jetman társaságnak, amelynek tagjait sokszor speciális felszereléseikben végrehajtott tandemugrásaik miatt sugárhajtású embereknek is neveznek.

A rendőrség még vizsgálja a haláleset körülményeit, részleteket erre hivatkozva nem közöltek - írja a BBC.

"Vincent tehetséges, kiváló sportoló volt, és csapatunk nagyon szeretett és megbecsült tagja. Gondolataink és imáink a családjával és mindazokkal vannak, akik ismerték és együtt dolgozhattak vele" - áll a társaság közleményében, ahol azt is megemlítik, hogy Reffet nevéhez számos rekord fűződik.

A többi között ő volt a bázisurás világcsúcstartója is, ugyanis 2014 áprilisában a világ legmagasabb épületéről, a dubaji Burj Khalifa (828 méter) toronyházról vetette magát a mélybe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.