Románia

Több gyereket is megpofozott egy román tanárnő - videó

Felháborító felvétel terjed a közösségi oldalakon.

2020.10.25 15:37ma.hu

A diákjait pofozó Máramaros megyei tanárnőről készült felvétel terjed a közösségi oldalakon. Monica Anisie tanügyminiszter is felfigyelt rá, és kivizsgálást kért, írja a Maszol.ro.

A felvétel, amelyen a hátulról filmezett tanárnő a jelek szerint több gyermeket megüt, a Máramaros megyei Borsa egyik iskolájában készült és Anisie Andy Popescu bukaresti vlogger oldalán figyelt fel rá.

"Felvettem a kapcsolatot a megyei tanfelügyelővel és a helyettesével is, és kértem, hogy hétfő reggel kezdjék el a kivizsgálást az iskolában, és annak lezárásával hozzanak meg minden intézkedést, amit a törvény előír" - írta Facebook-oldalán a tanügyminiszter. Hozzátette, elszomorítja, hogy ilyen esetekről értesül, és úgy véli, szigorúan és azonnal fel kell lépni az iskolai erőszak ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.