Amerikai elnökválasztás

Verik a Trump-támogatókat San Francisco-ban - videó

Tettlegességig fajult a Trumpot támogató és ellenző tüntetők vitája a hétvégén San Francisco-ban.

2020.10.19 17:12ma.hu

Nemcsak Trump és Biden között folyik harc, hanem a nyílt utcán is, a szimpatizánsaik között. Jó példa erre a hétvégi San Francisco-i demonstráció, amelyen a Twitter ellen, a a „szólásszabadságért” rendeztek konzervatív tüntetést még október 17-én.

Bár sokakat nem mozgatott meg a tüntetés, annál nagyobb botrány kerekedett belőle: a maroknyi Trump támogatót körülfogta a több száz ellentüntető, és bizony a nézetkülönbségek tettlegességig fajultak.

A jelenlegi amerikai elnök mellett kampányolók közül többeket bántalmaztak, földre lökték, rúgták, a fogukat is kiverték. Számos képet hozott le a Daily Mail is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.