Olaszország

Szakértő: Matteo Salvini ellen politikai boszorkányüldözés folyik

Salvinit emberrablással vádolják egy migránscsoport feltartóztatása miatt.

2020.10.04 05:30MTI

Szomráky Béla Olaszország-szakértő szerint Matteo Salvini volt olasz belügyminiszter ellen politikai boszorkányüldözés folyik a hazájában.

A szakértő szombaton az M1 aktuális csatornán azt mondta, hogy Salvinit (a Liga és az Öt Csillag Mozgalom volt közös kormányának belügyminiszterét) emberrablással vádolják egy migránscsoport feltartóztatása miatt, de ez szerinte csak azért van, mert a baloldal le akarja venni a "sakktábláról", és szét akarja szedni az Öt Csillag Mozgalmat.

Ezt támasztja alá az a napokban kiszivárgott, lehallgatott telefonbeszélgetés is, amelyben a bíró elmondja, hogy Matteo Salvininek igaza van, de mindenképpen el kell ítélni - vélekedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.