Bűncselekmény

Lebukott a használt óvszereket újracsomagoló vietnami vállalkozó

Így akart meggazdagodni.

2020.09.26 12:47ma.hu

Több mint 300 ezer használt óvszert koboztak el attól a vietnami vállalkozótól, aki kimosott és újracsomagolt kondomokból akart meggazdagodni - írja a Metro című brit lapra hivatkozva a Maszol.ro.

Az eset a vietnami Binh Duong tartományban történt. Az "élelmes" 33 éves vállalkozó azt mondta a rendőröknek, hogy havonta kapott egy nagyobb szállítmány használt gumióvszert egy ismeretlen személytől. A férfi ezt követően kimosatta és újracsomagoltatta a "nyersanyagot" alkalmazottaival, majd forgalomba hozta őket a környéken levő szállodákban és bódékban.

A rendőrök 360 kilogramm, azaz mintegy 324 ezer gumióvszert koboztak el a "gyárból". Egyelőre nem tudni, hogy hány ilyen kondom került felhasználásra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.