Gyilkosság

Tárgyi bizonyítékot találtak arra, hogy Madeleine McCann halott

Most már biztos, hogy a 13 éve eltűnt kislány nem él.

2020.09.22 20:43ma.hu

Bejelentették a német nyomozók, hogy tárgyi bizonyítékokat tártak fel, amelyek megerősítik, hogy a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann már nem él.

Hans Christian Wolters nyomozó a sajtónak jelentette be: a 13 éve Portugáliában eltűnt kislány biztosan meghalt, és erre konkrét tárgyi bizonyítékok vannak, de a nyomozás miatt sajnos több részletet és információt nem árulhatott el.

Újságírói kérdésre, miszerint esetleg konkrét felvétel áll a rendelkezésükre, megtagadta a választ. Mint mondta, ez egy nagyon bonyolult kirakó, aminek nagyon sok darabja van, nehezen tudnak egyet-egyet a helyére illeszteni, de már kellő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy kijelenthessék, valóban Christian B. a felelős a kislány elrablásáért és haláláért.

Friedrich Fulscher, a feltételezett pedofil gyilkos ügyvédje viszont azt állítja, neki vannak bizonyítékai arra, hogy ügyfele ártatlan.

A rendőrség még júniusban tett közzé egy televíziós felhívást abban a reményben, hogy a lakosság bizonyítékokat nyújthatnak be a vádemeléshez a McCann-ügyben. Azóta Nagy-Britanniában és Németországban a rendőrség rengeteg tippet kapott - mondta Wolters.

A nyomozás során kiderült néhány olyan bizonyíték, amely megfelelő volt, de sajnos egyik sem elegendő ahhoz, hogy eljárást indíthassanak Christian B. ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.