Románia

Brutálisan megalázta 14 éves lányát az oláhszentgyörgyi polgármester

Azt mondta, nevelési célzattal alázta meg a meztelen lányt.

2020.09.17 17:56ma.hu

Hivatalból vizsgálatot indított a Beszterce-Naszód megyei rendőrség Oláhszentgyörgy polgármestere ellen, miután kiszivárgott a sajtóba egy videó, amely szerint Traian Ogâgău megalázó módon büntette meg az állítólagosan szófogadatlan lányát.

A felvételt a Știri de Bistrița portál tette közzé. Ezen a polgármester 14 éves lánya meztelenül térdepel a falnál, kezét a magasba emelve, és sírós hangon ismétli, amiket az apja "diktál" neki: "Nem leszek többé szemtelen", "Gyakorlatozni és tanulni fogok", "Én vagyok a legszemtelenebb lány ebben a szállodában".

A polgármester a Știri de Bistrița portálnak elmondta, a felvétel egy hotelben készült, amikor sízni volt a gyermekeivel Ausztriában. Az "elszemtelenedő" lányát akarta így megbüntetni. "Azért meztelen és vizes a haja, mert akkor jött ki a zuhany alól. (...) A megbüntetéséről szóló felvételt az anyjának küldtem el, nem tudom, hogy nyilvánosságra" - magyarázta.

Később Traian Ogâgău a Facebook-oldalán közzétett videóüzenetében a választási kampánnyal hozta összefüggésbe a felvétel kiszivárgását. Az eljárást a magánéletébe való súlyos beavatkozásnak nevezte, amivel szerinte ártottak a lányának is. "Én senkinek sem mondom meg, hogyan nevelje a gyermekeit. (...) Engem annak idején az anyám dióhéjra térdepeltetett, ha rosszalkodtam" - fejtegette a polgármester.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.