Koronavírus

Kígyót használt maszk helyett egy utas egy buszon Angliában

A kígyó teljesen a férfi nyaka és szája köré tekeredett.

2020.09.17 16:15ma.hu

Az angliai Manchester megyében egy utas kígyót használt védőmaszknak egy buszon. A kígyó teljesen a férfi nyaka és szája köré tekeredett. A hatóságok szerint ez a fajta megoldás nem megfelelő az arc eltakarására.

Az egyik neve elhallgatását kérő szemtanú szerint vicces volt a jelenség, hozzátéve, hogy nem tűnt úgy, hogy bárkit is zavarna a hüllő a buszon - írja a BBC-re hivatkozva a Maszol.ro.

Angliában kötelező az arc eltakarása a tömegközlekedésen a 11 év alatti gyerekek kivételével. A kormányzati útmutatás szerint nem szükséges mindenképpen sebészeti maszkkal, bármi más is megfelelhet, pl. sál vagy fejkendő. A hatóságok szerint viszont a kígyóbőr használata nem felel meg ennek a követelménynek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.