Állatvédelem

Kiakadt a PETA, amiért egy nő tigrisherét szorongatott szelfizés közben

Az állatvédők szerint ez nem csak gusztustalan, hanem veszélyes is. Egy állatot nem kéne megalázni semmiféle módon.

2020.09.06 23:37ma.hu

Felháborodott a híres állatvédő szervezet, a PETA, miután felkerült a közösségi médiába több olyan fotó, amelyeken egy általuk perverznek nevezett nő megszorongatta egy tigris heréit és azokkal szelfizett.

A szervezet szerint a nő viselkedése ékes példája annak, hogyan élünk vissza az állatokkal, hogyan használjuk ki őket és alázzuk meg őket minden egyes nap, pokollá téve így a kis életüket.

Gondoljunk csak bele, ahhoz, hogy ez a fotó megszülethessen, a tigriseket csapdába ejtik és elfogják őket, majd szabadságuktól megfosztva bezárják mindet. Ahhoz, hogy a thaiföldi turisták ilyen közel merészkedjenek az állathoz, sőt akár meg is fogdossák őket, minden bizonnyal komoly mennyiségű kábítószert adagoltak beléjük.

A PETA szerint a nő egyenesen zaklatta a tigrist, aki általában semmiféle körülmények között nem szereti, ha hozzáérnek, nem hogy még valaki a heréit szorongassa is. Márpedig a nő posztjából ez is kiderült, hogy jók megszorította a nagymacska golyóit a fotózás során.

De nem csak erről az állatról van szó. A filmipar, a divatipar, a szórakoztatóipar is rengetegszer használ fel bevétele növelésének érdekében tigriseket vagy más egzotikus állatokat, amit a PETA szerint meg kellene akadályozni.

Ha már befogjuk őket és rácsok mögött tartjuk, kapjanak méltóságteljes életet. Egyetértünk velük!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.