Illegális bevándorlás

Bakondi: felgyorsult az új uniós stratégia kidolgozása

A magyar diplomácia részt vesz az új csomag kidolgozásában és arra törekszik, hogy az elmúlt évek migrációs folyamatai ne állandósuljanak.

2020.08.26 21:30MTI

A Európai Unió német elnöksége alatt felgyorsult az új migrációs stratégia kidolgozása - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerdán az M1 aktuális csatornán.

Bakondi György hozzátette: a magyar kormány a csomagban tárgyalást támogatja, és elkerülné, hogy olyan migrációs jogszabályok szülessenek, amelyek ellentétesek a biztonság fokozására és a bevándorlás megállítására vonatkozó célkitűzéseivel.

Mint mondta, a magyar diplomácia részt vesz az új csomag kidolgozásában és arra törekszik, hogy az elmúlt évek migrációs folyamatai ne állandósuljanak.

Bakondi György a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában arról beszélt, hogy a liberális pártcsaládhoz tartozó kormányok szerint minden bevándorlót integrálni kell, holott az érkezők sok esetben nem fogadják el a fogadó országok törvényeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.