Erőszak

Levágta, majd a kutyával etette meg egy rabszolgaként tartott fiatal ujját a polgármester tanyáján - videó

Az eset Brassó megyében történt, az elkövető pedig a polgármester fia.

2020.07.02 15:40ma.hu

Több szempontból is meghökkentő eset történt a barcasági Krizba nevű településen, a helyi polgármester juhtanyáján, ahol egy 16 éves árva fiút gyakorlatilag rabszolgasorban tartottak. A fiatal megpróbált megszökni, ezért büntetésből a polgármester fia levágta az egyik ujját és megetette a kutyával.

Pár nap elteltével a fiúnak mégis sikerült megszöknie, és egyenesen a rendőrségre ment, hogy segítséget kérjen. Mivel szülei nincsenek, a Brassó megyei gyermekvédelmi hivatal egyik intézetéhez került, ahol biztonságban van. Leginkább most pihenésre van szüksége, ugyanis a szociális intézmény szóvivője szerint nemcsak bántalmazták, hanem szemmel láthatóan agyondolgoztatták is.

A gyanúsítottat 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték, de fellebbezést nyújtott be ellene, amit a Brassó megyei fiatalkorúak bírósága elutasított.

Feltehetően nemcsak fizikai agresszió, hanem kiskorú kizsákmányolása miatt is felelősségre vonják, és megvizsgálják azt is, hogy apjának milyen szerepe volt ebben. A PSD-s polgármester 16 éve vezeti a községet, és a DNA már nyomoz ellene egy korrupciós ügyben - írta a Főtér.ro.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.