Bűnügy

Több mint 300 tilosban parkoló autó kerekét szúrhatta ki egy magyar buszsofőr Németországban

Idegesítették, bosszút állt.

2020.06.25 16:01ma.hu

Több száz autó kerekét szúrta ki egy magyar férfi Németországban 2016 óta, írja a 112press.hu a Tag24 cikkére hivatkozva. Az 59 éves K. Tibor a chemnitzi közlekedési vállalat buszsofőrjeként dolgozik, és annyira idegesítették a szabálytalanul parkoló autók, hogy éjszakánként bosszút állt a sofőrökön, és kiszúrta az autógumikat.

Egy idő után annyira beteges lett ez a szokása, hogy a saját autója kerekét is kivágta. Nagyjából 40 ezer euró kárt okozott, és volt olyan autó, amelynek kétszer is kiszúrta a kerekét.

74 eset már biztosan az ő nevéhez fűződik, de a vád szerint négy év alatt összesen 310 autón állt bosszút.

A rendőrök végül úgy kapták el, hogy csapdát állítottak neki. Szándékosan tilosban parkoltattak egy autót, Tibor pedig kiszúrta a kerekét, és utána nem sokkal elfogták. Már a bíróság előtt az ügye, júliusban lesz a következő ülés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.