Argentína

Azt ordítozta, hogy pokolgép van nála, majd belehajtott a kínai nagykövetség kapujába

A 24 éves férfit a helyszínen őrizetbe vették.

2020.06.23 08:12MTI

Egy férfi szándékosan belehajtott hétfőn a gépkocsijával a kínai nagykövetség kapujába Buenos Airesben - tájékoztatott az argentin rendőrség.

Senkinek sem esett baja, de a bejáróban jelentős károk keletkeztek. A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, lezárta a nagykövetség előtti utcát.

A 24 éves férfit a helyszínen őrizetbe vették. Kilétéről a hatóságok egyelőre semmit nem közöltek, nem tudni, hogy milyen indíttatásból cselekedett. A média által megszólaltatott szemtanúk szerint azt ordítozta, hogy pokolgép van nála, de a rendőrök és a tűzoltók nem találtak semmit.

A Clarín című argentin lap értesülései szerint a férfi pszichés zavarokkal küzd, és már korábban találkozni akart a nagykövetség dolgozóival azzal az ürüggyel, hogy bizonyos információk birtokában van a koronavírusról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.