Erőszak

Tőrbe csalta az anya a 13 éves lányát kerülgető pedofil férfit

Három évet kapott.

2020.06.20 16:25ma.hu
Forrás: Daily Mail

Nicholas Jacksont három év börtönre ítélték, miután megkörnyékezett egy 13 éves kislányt. A lány édesanyja találta meg a "Loose Hill Nick" névről érkező, behálózó üzeneteket a gyerek Insta-fiókjában. A 46 éves férfit a munkahelyén tartóztatták le, miután az anya saját lányának adta ki magát, és megszerezte a férfi mobilszámát. A nó a szám segítségével megtalálta a férfit a Facebookon, és szólt a rendőrségnek.

A férfi mobilján több mint ezer olyan felvételt találtak, amin gyerekek vannak, a legdurvább képen egy kétéves gyereket terrorizálnak szexuálisan. A férfinek volt már korábban dolga a hatóságokkal, szexuális és kábítószer bűncselekmények miatt.

Nicholas Jackson ügyvédje azzal védekezett, hogy védence nemzetközileg elismert hegymászó és sziklamászó volt, a depresszió és a szorongás miatt követte el a bűncselekményeket.

Rodney Jameson bíró ezt elutasította azzal, hogy a fotók nem ártatlanok, valódi gyerekeket erőszakolnak meg, hogy elkészíthessék.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.