Baleset

Robbanás Günzburgban

Egy gáztartály okozott óriási pusztítást a München-Stuttgart vasútvonalon.

2020.06.17 14:51ma.hu

A bajor állami rádióállomás, a BR24 tudósítása szerint szerda reggel hatalmas robbanás rázta meg Günzburgot. A vasútállomás közelében egy üresen álló istállóban történt detonáció következtében több épület – köztük a vasútállomás is – és a vasúti vágány is megrongálódott, ezért leállt a vasúti közlekedés. A tragikus esemény a nagyon forgalmas München–Stuttgart vasútvonalon több tízezer embert akadályozott a közlekedésben.

A rendőrség szerint valószínűleg egy gáztartály robbant fel. A közelben lévő menekültszállás teteje részben beszakadt, a légnyomás a környező épületek számos ablakát benyomta. A lehulló törmelékdarabok harminc autóban tettek kárt egy közeli parkolóban - tudósította az Inforádió.

Fotó: Ralf Zwiebler


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.