Állati

Elefántjaira hagyja örökül földjét egy indiai férfi

A család nem fogadta kitörő örömmel.

2020.06.11 19:02MTI

Elefántjaira hagyja örökül földjét egy indiai férfi. Az ország keleti Bihar államában élő Akhtár Imám 2,5 hektár földet hagyott két szelíd elefántjára, Motira (Gyöngy) és Ranira (Királynő).

"Egyszerűen nem akarom, hogy Moti és Rani szenvedjen, ők a családomhoz tartoznak" - mondta a férfi, aki egy állatvédő központot vezet.

"Akhtár Imám születésük óta gondoskodik a ma már 15 és 20 éves ormányosokról. Két-két gondozó áll mindkettőjük rendelkezésére minden nap, az ő feladatuk az elefántok jólétének biztosítása.

"Imámnak az elefántjai iránti szeretete csak fokozódott, amikor az elmúlt évben Moti és Rani egy fegyveres támadót üldözött el a birtokról, aki a férfi szerint az életére akart törni.

"Halála esetén Imám felesége és gyerekei is örökölnek földterületet, bár kisebbet, mint a két elefánt. Ezt a család nem fogadta kitörő örömmel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.