George Floyd

Földre térdeltek a rendőrök Miamiban, de nem egy fekete férfira, hanem közös imára

A floridai Miami-Dade megyei rendőrség felülmúlta a világ minden rendőrségét - írta egy szemtanú a Facebookon. Amikor a minnesotai rendőrök által meggyilkolt George Floyd mellett tüntetők elleni összecsapásra készültek, mindannyian térdre ereszkedtek, és sírva kértek bocsánatot. A tüntetők csatlakoztak hozzájuk, végül együtt imádkoztak.

Mint ismeretes, a békés tüntetések erőszakba torkollottak USA-szerte. Miami-Dade megyében legalább 50 embert letartóztattak, miután elszabadult a pokol, ezért is megrendítő, ami történt a Coral Gables településen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Koronavírus - Összegyűjtötte a járvánnyal kapcsolatos tévhiteket a WHO

A vírus elleni védekezés leghatékonyabb módja a gyakori kézmosás.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.