Állati

Medvebocs szaladgált Aranyosgyéres utcáin - videó

Rendőr-járőrcsapatok indultak a medvebocs felkutatására, és a környékbeli vadgazdálkodási alapot is tájékoztatták, de egyelőre nem sikerült megtalálni az állatot.

2020.05.25 16:35ma.hu

Medvebocsot filmeztek le szombatról vasárnapra virradóan Aranyosgyéresen. A Kolozs megyei katasztrófavédelem közlése szerint a polgármesteri hivatal alkalmazottai jelezték, hogy a George Coşbuc utcán szaladgáló medvebocsot filmeztek le.

Az állatot Aranyosegerbegyen többen is látták, később viszont már nem sikerült nyomára bukkanni - írja a Maszol.ro. A katasztrófavédelem közölte, hogy rendőr-járőrcsapatok indultak a medvebocs felkutatására, és a környékbeli vadgazdálkodási alapot is tájékoztatták, de egyelőre nem sikerült megtalálni az állatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.